Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

04 ТРА

Дубль два: удастся ли восстановить кредитование в Украине

Какие изменения ждут кредиторов в случае принятия законопроекта 4529.

«Принятие Законопроекта №4529 позволит урегулировать и сбалансировать отношения между кредиторами и заемщиками, что в свою очередь будет способствовать развитию в Украине кредитования в эффективном правовом поле», – рассказал Руслан Демчак, заместитель председателя парламентского комитета по вопросам финансовой политики и банковской деятельности.

Читати
28 КВІ

Руслан Демчак поддерживает решение НБУ разрешить руководителям обанкротившихся банков восстанавливать свою деловую репутацию

Народный депутат фракции Партии «Блок Петра Порошенко», заместитель главы Комитета по вопросам финансовой политики и банковской деятельности Руслан Демчак в интервью Finance.UA отметил, что считает правильной тенденций Национального банка Украины, разрешить руководителям обанкротившихся банков восстанавливать свою деловую репутацию путем обращения с соответствующим ходатайством к регулятору.

Читати
28 КВІ

Демчак: Следующий саммит по ядерной безопасности должен пройти в Казахстане

По словам Руслана Демчака руководителя группы по межпарламентским связям с Республикой Казахстан, мировая общественность поддерживает инициативы Нурсултана Назарбаева и прислушивается к его советам. Поэтому проведение саммита в Казахстане было бы вполне логичным решением, говорит он.

Читати
28 КВІ

Руслан Демчак: «Україна, як член СОТ, має застосовувати механізми та процедури, які є офіційно визнаними Світовою організацією торгівлі».

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак взяв участь у «II Національному Форумі з підтримки експорту» у Торгово-промисловій палаті України із доповіддю «Фінансові та податкові інструменти підтримки бізнесу для успішного ведення зовнішньоекономічної діяльності».

Читати
27 КВІ

Руслан Демчак: Сейчас акционеры уже не так доверяют Национальному банку

Интервью для Finance.ua. Говорили о состоянии дел банка Хрещатик, об отбеливании репутации топ-менеджеров банков, а также и о новоиспеченной стратегии развития банковской системы Украины.

Читати
22 КВІ

Демчак: Об’єднання громад відкриває безліч можливостей для громад та їх жителів

За ініціативи та підтримки народного депутата фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслана Демчака, сьогодні відбулось відрядження до Тернопільської області для селищних голів п’яти районів Вінницької області (Поребищенського, Оратівського, Немирівського, Іллінецького та Липовецького).

Читати
21 КВІ

Верховна Рада розширила можливості місцевих рад з управління земельними ресурсами

«Народні депутати дійшли згоди, що до другого читання будуть внесені необхідні поправки, і земля буде передаватися не тільки в об'єднані громади, а усім органам місцевого самоврядування. Думаю, що передача земельних повноважень на місця стане ще одним додатковим стимулом до об'єднання територіальних громад» - пояснив Демчак. 

Читати
19 КВІ

Демчак: Банківський сектор має бути системою, яка оптимально перерозподіляє капітали для фінансування і створення росту для економіки

На засіданні Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності було презентовано проект Стратегії розвитку банківської системи України до 2020 року.

Читати
18 КВІ

Руслан Демчак: Держава повинна підтримати ті громади, які об’єднуються поза перспективним планом

Народний депутат України, член фракції партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак вважає, що держава повинна підтримати ті громади, які ініціюють об’єднання, не дотримуючись  перспективного плану, запропонованого Урядом. Про це він заявив у програмі «Трибуна» на каналі «Вінтера».

Читати
06 КВІ

Демчак запропонував розширити повноваження ФГВФО зі створення перехідних банків

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак взяв участь круглому столі на тему: «Низька ефективність продажу майна банків-банкрутів: корупція чи об’єктивна реальність?», що проводився «Фінансовим клубом».

Читати

 

1
...
19 20 21 22 23
...
33